Vacature Administratief Medewerker

Tijd om te ondernemen! Welk spoor kies jij?

SOLLICITEER NÚ!

Wij bieden:

€ 3.000 – € 4.000 op basis van een fulltime dienstverband en afhankelijk van ervaring

24-40 uur per week: flexibel in te delen!

25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een pensioenregeling

Écht een goede balans tussen werk en privé

Opleidingsmogelijkheden voor professionele én persoonlijke ontwikkeling

Een informele, collegiale werksfeer

GOED KUNNEN SAMENWERKEN

Wat is vereist:

Een afgeronde MBO+ / HBO-opleiding op het gebied van Bedrijfsadministratie of Accountancy

Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie

Je signaleert fiscale en bedrijfsrisico’s

Ervaring met Twinfield is een pré

Zelfstandige en proactieve houding. Goed kunnen samenwerken

Je werkt ook proactief aan jouw eigen persoonlijke groei

In deze zelfstandige functie verwerk je de financiële administraties van jouw klanten die actief zijn in uiteenlopende branches. Je zorgt iedere periode (maand/kwartaal) voor de indiening van de aangifte omzetbelasting. Daarbij zorg je voor een juiste en volledig geboekte financiële administratie en een samenstelwaardige kolommenbalans ten behoeve van de tussentijdse rapportage aan jouw klanten. Je signaleert fiscale en bedrijfsrisico’s en bouwt samen met je collega’s actief aan een goede relatie met onze klanten. Je werkt ook proactief aan jouw eigen persoonlijke groei. Dit gaat hand in hand met het doel van Ardent: onze klanten laten groeien.

Agenda

Ontwikkel je vakmanschap!

Jij maakt zelf jaarlijks de keuze welke trainingen / workshops / seminars je volgt voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Of organiseer zelf een kennissessie voor onze relaties over een onderwerp naar jouw keuze en volg daarvoor bijvoorbeeld eerst een presentatietraining.

Een kijkje in het kantoor van Ardent

Deze video is gemaakt in het kader van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland. In 2018-2019 was Ardent finalist in de verkiezing Onderneming van het jaar. In onze categorie streden 10 finalisten om de titel. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn, volgens de organisatie, immers de drijvende kracht achter de economie in Noord-Holland. Ardent werd tweede in deze verkiezing.
Gericht op kwaliteit en professionaliteit

Het bedrijfsprofiel van Ardent

Vestiging in Amsterdam. 8 medewerkers. Gericht op kwaliteit en professionaliteit. Klanten in heel Nederland met de focus op Noord-Holland

Jouw groeipad

Werken bij Ardent

Ardent is in 2011 opgericht met als doel om ondernemers echt vooruit te helpen. Wij doen dit vooral vanuit de benadering en de doelstelling van de ondernemer. De vraag die wij samen met de ondernemer beantwoorden is: Hoe kunnen we kansen benutten en blokkades verhelpen, zodat dit een positief effect heeft op het rendement van de onderneming en we samen bouwen aan duurzame waardecreatie.

Stuur jouw CV naar hr@ardent.nl

Facebook
LinkedIn
Instagram